Invester i en god juniorseng til børneværelset

Perfekt til børn (foto traevarer.dk)

Perfekt til børn (foto traevarer.dk)

En god juniorseng sikrer, at man sover godt om natten og er mere frisk i løbet af dagen. Derfor betaler det sig at bruge tid og penge på at finde en god juniorseng. En juniorseng skal have den rigtige størrelse, og så skal den være god at ligge i.

 

En god madras er vigtigt

En af de vigtigste ting for at sikre en god nats søvn er, at man har en god madras. Derfor betaler det sig at bruge tid på at finde en madras, som passer godt til en. Man kan med fordel besøge de fysiske butikker og prøve at ligge på de forskellige madrasser. På den måde er det nemmere at finde præcis den madras, som man synes er mest komfortabel.

 

Senge med opbevaringsplads

Med mange juniorsenge har man mulighed for at få ekstra opbevaringsplads. Der findes flere forskellige modeller, hvor der er er indbygget skuffer under sengen. Her kan man opbevare sengetøj, lagener og ekstra puder.

 

Man kan også få halvhøje senge, hvor man sover højere oppe end i en normal seng. Det giver en tryg og god nats søvn, og derudover giver det ekstra opbevaringsplads under sengen. Man kan eksempelvis placere en lille kommode eller forskellige opbevaringskasser under sengen, som man kan bruge til tøj, bamser og legetøj. Man kan også bruge den ekstra plads under den halvhøje seng til at lave en hemmelig hule, hvilket kan bruges til mange timers leg. En halvhøj seng er derfor oplagt til en børneværelse, hvor der ikke er så meget plads, fordi man på den måde kan udnytte pladsen optimalt.

 

For at se et stort udvalg af juniorsenge, klik her

 

Få flere ideer:

Vitrineskab viser minder og gemmer skrammel

Vælg det rigtige spisebord til dig og din familie

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply