En seng skal have gode rammer

Gør noget ud af dit soveværelse - det er det vigtigste rum i huset (foto sengespecialisen.dk)

Gør noget ud af dit soveværelse – det er det vigtigste rum i huset (foto sengespecialisen.dk)

Sengen er et af hjemmets vigtigste møbler. I virkeligheden er det her, du tilbringer de fleste af dine timer, og den fylder uundgåeligt en del i rummet. Derfor bør du også vælge en seng, der passer ind i omgivelserne. Her tænkes selvfølgelig til dels på størrelsen, men da selve madrassen altid (burde) være overdækket af et sengetæppe og redt, så er det rammen, der står tilbage.

Det er derfor uhyre vigtigt, at vælge en ramme i flot design, der matcher til resten af rummet, og både din seng og hele soveværelset vil ændre mærkbart udseende, alt efter hvilken ramme du vælger!

En seng med de rigtige rammer skaber et dejligt hjem, hvilket er dine rigtige rammer!

Sengen ændrer rummets udseende

Der er mange ting at tage højde for, og du vil opdage, at dit rum ændrer sig fuldstændigt med en ny sengeramme. Vælger du plader, vil sengen fremstå større og dominere rummet langt mere, end hvis du vælger smalle enkle ben af stål for eksempel.

Et enkelt sengestel vil gøre dit rum større, mens et dominerende vil gøre rummet mindre.

Sengen højde vil også være vigtig. Ikke i samme grad for rummets fremtoning, men for din egen fornemmelse. Ligger du lavt og sover, vil dit rum føles større, og ligger du højere, vil dit soveværelse føles mindre.

Vælg et stel, der matcher rummet. Vælg ikke stål, hvis resten af rummet er beklædt med træ! Og omvendt! Lad være at pakke sengen ind med store finerplader, hvis resten af rummet er domineret af enkel skarpt tidløst design.

Køb seng her!

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply