Carpe Diem eller grib livet – vel og mærke fra din seng af

En Carpe Diem seng er navnet værd (foto sengespecialisten.dk)

En Carpe Diem seng er navnet værd (foto sengespecialisten.dk)

Det er et helt enormt populært udtryk. Tatoveret på alverdens kroppe som en evig påmindelse om at efterleve akkurat det, udtrykket dækker over. Carpe Diem, der oversat bliver til Grib dagen eller Lev livet i dag uden at tænke over morgendagens bekymringer.

Og nå ja, så er det også navnet på et mærke, der leverer senge i topklasse. Et mærke der ved, at en god nats søvn netop er nødvendig for at blive i stand til at gribe morgendagen. Og mærket har gjort det til sin fornemmeste opgave at sørge for, at Carpe Diem sengen efterlever alt det, så du får den bedst tænkelige søvn hver eneste nat. Køber du en Carpe Diem seng er du med andre ord sikret en højklasse seng, der har din komfort og søvn i højsædet.

Carpe Diem – så sover du godt

Hver eneste lille del af din Carpe Diem seng er udført med stør præcision og sans for detaljen. Der er på alle måder tale om godt håndværk. Fx er sengerammerne lavet af svensk fyrretræ, der passer smukt ind i den nordiske boligstil. Og sådan er alle sengens dele – gennemarbejdede og smukke og tilmed unikke, så ingen andre seng ender med at ligne din.

Grunden til, at man sover ekstraordinært godt i en Carpe Diem seng, er, sengens specielle affjedring. Den indeholder nemlig et trykaflastende indlæg, der ligger under madrassens fjedre. Det betyder, at madrassen følger med, når du bevæger dig, hvilket giver bedre søvn.

Carpe Diem sengen er også meget smuk at se på, og den vil uden tvivl klæde ethvert soveværelse. Faktisk er den mere et møbel, der gerne må ses og lægges mærke til, end en seng der bare skal gemmes væk under spraglet sengetøj og et dusin pyntepuder. Du bliver glad for din Carpe Diem seng, det er der ikke nogen tvivl om – både udseende, funktionalitet og komfort er nemlig i særdeles særklasse.

Klik her og find din Carpe Diem seng

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply