Vitrineskab viser minder og gemmer skrammel

Pynt op i lejligheden med et vitrineskab (foto traevarer.dk)

Pynt op i lejligheden med et vitrineskab (foto traevarer.dk)

I dit nye hjem er der ikke meget plads. Der er plads nok til dig og til din kæreste, roomie eller familie. Men det er ikke fordi, der er plads til sytten skabe og tallerkenrækker, til præcis de ting, der allerhelst skulle stå alene og på en bestemt måde. Derfor er det en god ide at tænke i helhedsløsninger. I løsninger, der både giver plads til, at kærestens glædelige minder med det uheldige udseende og hans fine tallerkener fra sin farmor kan stå samme sted. En løsning kan være et vitrineskab. Et vitrineskab har nemlig både lukkede og åbne hylder.

Når der både er åbne og lukkede hylder, vil det sige, at man kan gemme nogle ting væk bag en skabslåge, hvor andre står frit tilgængeligt eller bag en låge af glas. Men uanset hvad er alle tingene lige frit tilgængelige. Så kan man have det hele samlet samme sted men stadig sikre, at hjemmet udadtil ser ud, som I allerhelst vil have det.

Passer ind over alt

Du behøver ikke være i tvivl om, om et vitrineskab er noget for dig. Der findes nemlig mange forskellige størrelser og stilarter. Nogle passer til det lille køkken. De kan hænge på væggen og give gulvplads. Andre er mere pompøse og virker som et pyntende og bemærkelsesværdigt element i for eksempel en stor spisestue.

Med et vitrineskab får du muligheden for at sætte et personligt præg på dit hjem, hvor du kan fremhæve de ting, du allerhelst vil have, dine gæster skal lægge mærke til.

Vitrineskabe findes i mange stilarter. Derfor er der også rig mulighed for at finde den type, du bedst kan lide. De findes i alt fra meget minimalistiske med kvadratiske låger til sommerhusagtige med træ, der er snittet i former og figurer, der giver et romantisk udtryk.

Se mere om et vitrineskab hos traevarer.dk

Andre produkter fra traevarer:

En halvhøj seng til søvn, leg og udfoldelse

Vinreoler til både god og billig vin

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to“Vitrineskab viser minder og gemmer skrammel”

  1. […] Vitrineskab viser minder og gemmer skrammel […]

Leave a Reply