Vitrineskab giver karisma, aura og vigtighed til hjemmet

Vis dine ting frem i et flot vitrineskab (foto traevarer.dk)

Vis dine ting frem i et flot vitrineskab (foto traevarer.dk)

Et hjem, der har et vitrineskab udstråler noget helt specielt. Med et vitrineskab får man mulighed for at placere alle de forskellige ting, man har i en enhed. Således at enkeltdelene kommer til udtryk på en smuk og særlig måde, der gør, at det giver mening. Mening er det, man søger som menneske, og stiller man derfor sine ting i et vitrineskab, kan man være sikker på at få et mere fasttømret og særligt udtryk. Det vil give udtryk af, at her er sandheden, at tingene netop i denne konstellation giver udryk for noget, som kun dit hjem repræsenterer. Man kan lade sit hjem skille sig ud med et vitrineskab.

Skaber en forestilling bag glasset

Har man mange forskellige ting som for eksempel Royal Copenhagen, som man er stolt af, er et vitrineskab en god løsning. Et vitrineskab giver tingene deres rigtige repræsentation og lader dem spille ud med resten af rummet og lyset, som det træder frem i hjemmet. Et vitrineskab har en helt særlig aura omkring sig. Det skyldes i høj grad glasset. Glasset som pynter vitrineskabet, og som giver vitrineskabet en helt særlig feel, er det, der forvandler tingene fra at være ting til at være særlige vigtige ting. Ting, der eksisterer bag glasmontrer som for eksempel på museer, anser folk for at være vigtige eller af særlig betydning.

Giver status til tingene

I hvert fald kan man få lov til at udleve sine vildeste kuratordrømme, når med et vitrineskab stiller tingene frem og sætter dem i helt særlige konstellationer. Som en museumsinspektør, der i sit eget hjem har skabt det særligste kunstværk på en afslappet og hjemlig måde. Vitrineskabet er podiet, og man er selv Michelangelo. Skaberen af et helt særligt udtryk som hjemmet bærer i sig. Et vitrineskab med stil og noget helt særligt på hjerte.

Du kan finde et vitrineskab hos traevarer.dk

Læs mere om vitrineskabe her:

Vitrineskab viser minder og gemmer skrammel

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply