Vinreoler til både god og billig vin

Fyld din vinreol med billige og dyre vine (traevarer.dk)

Fyld din vinreol med billige og dyre vine (traevarer.dk)

Intet hjem uden lækre vinreoler. Ethvert hjem med respekt for sig selv har selvfølgelig gode, praktiske og æstetiske vinreoler, og det er der flere gode grunde til. Mange gode vine kan have rigtig godt af at ligge i både kortere og længere perioder, før korken skal trækkes, og de enten røde eller hvide dråber skænkes i de smukke glas. Vinreolen er den absolut mest praktiske måde at opbevarer dine mørke flakser på, så de fylder mindst muligt men stadig pynter i dit hjem. Du bør altid spørge en ekspedient, hvor du handler vin, om den har behov for ro eller er drikkeklar. Er ekspedienterne af manglende ekspertise, kan du oftest slå vinen op på internettet og få gode råd til alt for hvile til iltning, passende madretter osv.

Vinreolen kan dog også være god til billig vin. Der er oftest rigtig gode tilbud at hente på vin, hvis du holder øjne og ører åbne, og hvis du en gang imellem bladrer dine omdelte reklamer igennem. Der kan spares rigtig mange penge på god vin, men det kræver samtidigt, at du har en hjemligt sted at opbevare dine dejlige flasker. Her er en god vinreol sine penge værd.

Vinreoler kan samles selv

En moderne klassiker er vinreolen af lyse træpinde. Den passer umiddelbart til seks eller otte vine, men du altid udvide reolen med det smarte system, der består af træpinde af to tykkelser, der samles ved hjælp af små borede huller. Det er enkelt og passer perfekt ind i mange moderne hjem.

Køb vinreoler her: http://www.traevarer.dk/Vinreoler.53.aspx

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to“Vinreoler til både god og billig vin”

  1. […] Vinreoler til både god og billig vin […]

Leave a Reply