Skrivebordslampe kan bruges mere end til skrivebordet

skrivebordslampe (foto: kontorting.dk)

skrivebordslampe (foto: kontorting.dk)

Benytter du også en lampe på dit skrivebord? Sandsynligheden for at det er en decideret skrivebordslampe er nok meget stor. De er små og fylder normalt ikke meget og så giver de et behageligt lys, så det er nemt for dig og dine øjne at have fokus på arbejdet. Skrivebordslamper er som skabt til at give god lys og de er gode til at have stående når man skal læse eller skrive og står de tændt i et mørkt rum giver det også god hygge og varme på en kold regnfuld dag/aften.

Flere og flere er også begyndt at bruge en skrivebordslampe i vindueskammen tæt på sofaen eller ynglings stolen, da det så er nemt for dem at tænde og læse en bog, eller skrive noter ned. Det er også hyggeligt at tage en kop te og sidde under et tæppe mens man læser en skønlitterær bog. Med deres kegleformede belysning er de skabte til at have stående ved siden af sengen, hvor kæresten måske ligger på den anden side og gerne vil sove, kan du nemt tænde for din skrivebordslampe og udnytte at kæresten ikke får meget lys på sig, på grund af dens fokus på kun at skabe lys i et lille bestemt område.

Lysdæmpere er ved at være en fast del

Lysdæmperne, hvor du med en drejehjul kan skrive op og ned for lysstyrken kan du selv stille på belysningen, som netop gør det meget nemmere at holde lyset nede, når man ikke vil forstyrre andre. Derudover kan de også bruges til lampen i vindueskarmen som giver et hyggeligt dæmpet belysning. Skrivebordslampen er dermed rykket væk fra skrivebordet og ud i folks indretning som hyggelige genstande for at skabe hygge og varme.

Find en skrivebordslampe hos Kontorting.dk

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply