Skab dig et lækkert hjem med design fra Louise Roe

Louise Roe kan hjælpe dig med at gøre dit hjem til dit (cahetu.com)

Louise Roe kan hjælpe dig med at gøre dit hjem til dit (cahetu.com)

Det er design og mode, når det er allerbedst. Louise Roe har et bredt repertoire, når hun skaber ting til hjemmet. Sengetøj og puder til din seng og din sofa, plaider til pynt og bestemt også til hygge fri for kulde, skåle og glasvarer til dine køkkenskabe og vaser til bordene. Og så designer hun endda viskestykker, der vil optimere enhver opvask. Det må nemlig rigtig gerne se rigtig godt ud, selvom det ”bare” skal have et praktisk formål.

Louise Roe designer også tøj og tasker, og det understreger igen anvendeligheden i alt hendes design. Det oser af kvalitet, funktionalitet og stil. Og det er også missionen med design fra Louise Roe. Dansk design skal gentænkes, så udseende og indhold går hånd i hånd. At det, der ser godt ud, samtidig har en funktion, så det ikke bare er design for designets skyld. Så får du som designelsker meget mere for pengene.

Louise Roes design henter inspiration fra storbyens arkitektur

Et billede af New York, taget oppefra med grå skyskrabere, der rejser sig mod himmelen, er påtrykt den ene pude. Den anden har et print med et udsnit af en bogreol, hvor bøgerne står side om side. Stadig i sort og hvidt, og man fornemmer, at bøgerne i reolen efterligner storbyens skyline med de høje bygninger, der tårner sig op ved siden af hinanden på samme måde som bøgerne i reolen.

Louise Roes design har et helt bestemt stilistisk udtryk, og det handler blandt andet om at hente inspiration i byens arkitektur, det pulserende storbyliv men bestemt også den natur, der omgiver mennesket. På den front kan du anskaffe dig en pude med en påtrykt kæmpeflue, hvis det er det, der skal give et pift til din sofa. Find produkter fra Louise Roe her

Læs også disse artikler om design og bolig:

Gør din opbevaring stilfuld med Nomess

Design letters er kopper og krus til den kræsne forbruger

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply