Praktisk glastavle til at få styr på rodet

Der er mang emuligheder med en glastavle (foto kontorting.dk)

Der er mang emuligheder med en glastavle (foto kontorting.dk)

På kontoret, hjemme i køkkenet eller på børnenes værelser. Det er steder, hvor du kunne hænge en tavle og få styr på de små papirlapper, kalendere og postkort. Hos Kontorting kan du købe smarte glastavler i mange flotte farver og i alle størrelser.

En glastavle er en tavle lavet i tykt og solidt glas, som via et vedhæng, kan hænges op på væggen. Tavlen er magnetisk, og du kan bruge alle typer magneter på tavlen. Det er også mulighed for at skrive en besked på tavlen, hvis du bruger de rigtige tuscher.

I køkkenet kan tavlen samle familiens mange beskeder til hinanden og fjerne rodet fra køleskabet. Du kan lynhurtigt sætte en besked fast med en magnet, og også fjerne den igen, uden den beskadiger papiret.

Giv tavlen et personligt præg

En tavle kan være fyldt med et væld af papirer og beskeder, og det kan også blive lidt af et kaos at se på. Kaosset er dog samlet ét sted, og det kan være sundt for hjemmet, at det ikke breder sig mere. Det kan dog også blive et kedeligt kaos, som ingen gider at se på, og tavlen kan ende med at blive lidt af en skraldespand for ligegyldige sedler. Derfor er det en god idé at rydde op på tavlen.

For at du husker de vigtige sedler på tavlen, kan du også hænge søde, sjove og fine billeder op på tavlen. Hæng dine børns tegninger op, et postkort eller et billede fra en ferie. Så bliver du glad, når du ser på tavlen, og ikke stresset over de mange ting, som du skal nå eller tage stilling til. Tavlen kan således også være en god inspirationskilde, og du kan også vælge kun at bruge den til at hænge inspirerende billeder og udklip op.

Du kan købe en glastavle hos kontorting.dk

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply