Plakater, der giver dig mulighed for at udtrykke, hvem du er.

Indret dit hjem med flotte plakater (foto cahetu.com)

Indret dit hjem med flotte plakater (foto cahetu.com)

Plakater har alle dage været fast inventar i et ungdomsværelse. Som ung er værelset ofte der rum, der siger mest om en, og derfor er valget af plakater til at pryde væggene også en måde at vise, hvem man er på.

Om det er helten fra din yndlingsfilm eller plakater med skønne blomstermotiver, har du rig mulighed for at dekorere væggene med flotte farver og nedtonede nuancer.

Som ung er plakater ofte det, der giver værelset det sidste touch, og får det til at fremstå indbydende og spændende. Plakater gør også, at du kan føle dig hjemme og genkende dig i dit valg af dekorering af værelset.

Idoler og helte

En af de ting plakater altid har kunne er at give dig muligheden for at hænge dit idol op på væggen, så du altid kan se op på plakaten og blive inspireret.

Hvad end det er store sportsstjerner som Michael Jordan, store filmstjerner i form af helten fra din yndlingsfilm, et modeikon som Kate Moss, eller rockstjerner som The Rolling Stones, kan du finde en plakat, der giver dig muligheden for at blive inspireret i hverdagen.

Samtidig kan du med dit valg af plakater også sige noget om dig og hvad du går op i, når du får gæster på besøg.

Også grafiske og nytænkende

Udover klassiske portrætter af store stjerner er plakater i dag også blevet mere nytænkende og kunstneriske.

Med forskellige grafiske print og illustrationer har du mulighed for at lade kunsten rykke ind på værelset og give det det ekstra præg, der gør, at værelset fremstår mere fuldent.

Her findes der blandt andet dyremotiver, der ikke er en naturtro gengivelse, men i stedet eksperimenterer med former og udtryk. Du kan også få mere abstrakte motiver, hvor du og dine besøgende skal bruge tid på at udforske motivet.

Se på plakater hos Cahetu.com

Find mere inspiration til plakater her:

Playtype er stilrene plakater til din bolig

No17 hjælper folk godt i gang med at neste

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply