Patriciervilla nybyg – dansk drømmehus

Du behøver ikke nødvendigvis spare på noget (foto ltm.dk)

Du behøver ikke nødvendigvis spare på noget (foto ltm.dk)

Villa, vovse og Volvo. Det er muligvis ikke ligeså moderne nu, som det var for ti år siden, men det er trods alt stadig, hvad vi danskere oftest drømmer om, når vi forestiller os den klassiske børnefamilie. Patriciervillaerne er bygget og opført flittigt helt fra starten af nittenhundredetallet. Hvad, der startede som det finere borgerskabs ferieresidenser og flugten fra storbyen, er nu blevet allemandseje – det kan i hvert fald blive.

Det kan være svært at finde den rette villa, til den rette pris, på den rette grund, men med nybyg kan du komme lidt nærmere drømmeboligen. Du kan tilmed præge boligen i din helt egen unikke stil, og dit hus vil dermed emme af personlighed.

Patriciervilla nybyg – kom godt fra start

Der er flere vigtige forberedelser, inden du kaster dig ud i et nybyggeri. Vælg en årstid, hvor det er muligt at bygge og arbejde uden afbrydelser. Frost i jorden er for eksempel ikke hensigtsmæssigt. Foråret vil her være et passende tidspunkt, fordi det giver jer en længere periode at arbejde i.

Læg altid et grundigt budget, der ikke er for stramt. Det er vigtigt, at du er realistisk. Flere byggeprojekter bliver ofte dyrere end forventet, fordi der altid er løsninger, der bliver overset. Det skulle gerne undgås, og derfor skal du også vælge et byggefirma, som du føler dig tryg ved.

Kontakt gerne flere byggefirmaer, så du kan indhente flere tilbud. Husk at pris og kvalitet kan høre sammen, så det er ligeså vigtigt at finde et firma, du føler tillid til.

Patriciervilla nybyg – Se mere her

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply