Lugter din lejlighed? – Prøv duftpinde eller blomster

Hvis den forrige beboer var ryger hjælper duftlys utroligt meget (foto Cahetu.com)

Hvis den forrige beboer var ryger hjælper duftlys utroligt meget (foto Cahetu.com)

Når man flytter ind i en lejlighed, ved man aldrig helt, hvad man får. Man kan selvfølgelig huske at se ekstra godt efter, når man er ude at se på lejligheden, inden man siger ja til den, men de fleste har travlt med at se på, om den er malet ordentligt, er køkkenet stort nok, har den de rigtige hårde-hvidevarer, og ligger den i det område, man gerne vil bo i.

Når man så er flyttet ind, kan nogle godt få et chok. Der var lige en detalje, de ikke havde tænkt over. Nemlig at lejligheden, der ligger på 4. Sal, er placeret i samme bygning som en take away restaurant, der sælger indisk mad. Første aften bliver maden selvfølgeligt afprøvet, og det er lækker mad – ingen tvivl om det. Men næste morgen ligger man første gang mærke til, at den duft at indiske krydderier og madlavning hænger over alt lejligheden, og især hvor der er udluftningskanaler – på badeværelset og i køkkenet.

Camouflér duften af mad med duftpinde

Hvad gør du nu. Du står med en lækker lejlighed, men samtidig er det ikke rart med en konstant lugt af mad over det hele. Her kommer et par gode råd:

Du kan anskaffe dig blomster – især liljer, som har en gennemtrængende duft. En anden løsning er, at du kan lufte ud. Men i vinter perioden kan det godt blive en kold fornøjelse at have åbne vinduer 24 timer i døgnet.

En sidste løsning kan være at købe nogle duftpinde, som du kan have stående på badeværelset eller i stuen. De udsender en rolig duft, som sikkert vil kunne camouflere duften af mad. Det smarte ved duftpinde er, at de holder i lang tid og er relativt billige at anskaffe sig.

Se et udvalg af duftpinde her

Se på flotte vinreoler

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply