Hovedpuder af gummi er mere komfortable

Du bør kun bruge gode hovedpuder (foto pudeland.dk)

Du bør kun bruge gode hovedpuder (foto pudeland.dk)

Hovedpuder er ligeså vigtige som madrasserne, når du køber seng. Hovedpuden sikrer nemlig, at du får det maksimale ud af din madras. Du kan købe nok så god en madras, men ligger du med en forkert pude under din hoved, vil din nattesøvn stadig blive forstyrret og dårlig!

Hovedpuder findes i forskelligt materiale, og puder af dun er de mest brugte og populære. I virkeligheden er puder af naturgummi og latex langt mere komfortable, og det er der flere grunde til.

Naturgummien tillader dig at ’ånde’, da materialet er let. Den afleder din sved, og så er den lugtfri. En hovedpude skal være ren og luftfri, for du skal kramme med den hele natten. Du er meget fedtet i huden i hovedet, og det er derfor vigtigt ofte at vaske din hovedpude, og det er vigtigt at købe en pude af god kvalitet, der kan klare mosten.

Vælg hovedpuder, der passer til dine sovevaner

Hovedpuderne skal passe til dig, og det er derfor ikke sikkert, at dig og din partner kan deles om puderne. Puder af naturgummi tilpasser sig din hovedform og nakke i løbet af natten, og de vil derfor skåne din krop og sikre en tungere søvn.

Er du en Kessler om natten, eller er du en Tårnerose? Der er forskel på, hvilken pude du skal vælge, alt efter hvordan du lægger oftest i sengen. Lægger du uroligt og ofte på siden, er det vigtigt med en type pude, ligesom en anden vil være bedst, hvis du ligger på maven eller ryggen.

Og husk så! Lige meget, hvad eksperterne siger, så er det kun dig, der ved, hvordan du ligger bedst. Ingen kan bestemme, om du foretrækker en flad eller tyk pude!

Godnat.

Find hovedpuder af gummi her og prøv selv

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply