Gode opvaskebørster giver en ren opvask

opvaskebørster er nødvendigt for at holde kontoret pænt foto kontortingdk

Opvaskebørster er nødvendigt for at holde kontoret pænt (foto: kontorting.dk)

Opvask i hånden kan være et uoverskueligt projekt, men det er ikke til at komme udenom for de fleste mennesker. I løbet af vores liv har de fleste af nemlig prøvet at bo et sted, hvor der enten ikke har været plads eller råd til en opvaskemaskine, og så må man jo ty til manuelle metoder et par gange om dagen. For det meste er det egentlig tanken om den store opvask, der står og venter derhjemme, som er slem og ikke så meget det rent faktisk at gøre det.

 

Husk opvaskebørsten!

Hvis man for eksempel er god til at skabe sig en rutine både i forhold til, hvornår på dagen man vasker op og hvordan man gør det, så går det rigtig let. Faktisk kan det næsten føles helt terapeutisk, da man ikke behøver at tænke på andet end det glas der skal skrubbes her og nu. På den måde giver man alle refleksionerne en pause og fordyber sig i noget som er praktisk og ligetil. En ting som ikke er til at komme udenom, når man skal vaske op i hånden er selvfølgelig en opvaskebørste, og gerne en af ordentlig kvalitet, så din opvask bliver så skinnende som muligt. Det er helt essentielt at du har en ordentlig opvaskebørste, som er god at holde på og som ikke ridser eller ødelægger dit service. Den skal altså både have et godt greb samt gode ‘hår’ så den rengør bedst muligt.

 

Orden giver overskud

Er hårene for stive risikerer du altså at gøre skade på dine køkkensager og hvis de er for bløde kan det være svært at komme snavset til livs. Ofte er det egentlig en god idé at have flere opvaskebørster at vælge imellem, da du på den måde kan tilpasse dig efter hvad du vasker op. Med en ordentlig opvaskebørste og en god fremgangsmåde kommer du altså let og elegant igennem din opvask og måske vil du ikke synes at det er så slemt, når det kommer til stykket.

 

Se det store udvalg af opvaskebørster her!

 

Fang livets vigtige øjeblikke på fotopapir

Praktisk glastavle til at få styr på rodet

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply