Gardiner – et ekstra pift til boligen

Gardiner gør dine vinduer glade (Kilde Colefax.com)

Gardiner gør dine vinduer glade (Kilde Colefax.com)

Synes du stadig, at der mangler et eller andet i din boligindretning? Du har malet samtlige rum, du har brugt lang tid på at få møblerne til at stå, så det både er funktionelt og også sær godt ud. Du har sat puderne godt til rette i sofaen og sat lys i alle lysestagerne. Men det er stadig ligesom om, der er noget, der mangler. Det sidste pift, en trumf i indretningen, så rummene virkelig føles som dit og din families nye hjem. Har du overvejet gardiner?

Gardiner giver et løft

Der findes selvfølgelig mange forskellige slags gardiner, og det er vigtigt, at du vælger en slags, som, du synes, passer ind i rummet. Men fælles for gardinerne er, at de ligesom fungerer som en ramme omkring et billede. De pakker rummet ind, så det føles mere som en helhed. Derfor kan det sagtens være, at det er gardiner, du synes, der mangler i din bolig, når alt andet er på plads.

To slags gardiner

Der findes en del flere, men to af dem er specielt populære. Et panelgardin, som består af et stort stykke stof på en skinne, som kan skubbes frem og tilbage, og et liftgardin, hvor et stykke stof er fastgjort øverst, og når man trækker i snorene, lægger gardiner sig i dekorative folder. Dem kan du med fordel tjekke ud.

Se forskellige eksempler på gardiner her!

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to“Gardiner – et ekstra pift til boligen”

  1. […] Gardiner – et ekstra pift til boligen […]

Leave a Reply