Funkis huse – Lækkert arkitektonisk hus med godt lysindfald

Der er mange fordele ved funkis huse (foto benee-huse.dk)

Der er mange fordele ved funkis huse (foto benee-huse.dk)

Går du og drømmer om at opføre et helt nyt hus? Et lækkert hus i tidløst design og et hus med gode muligheder for lys og indretning? Måske er et funkishus fra Benee-huse.dk lige noget for dig. Det er hvert fald et rigtigt godt og populært hus, som du kan gøre til helt dit eget.

Et funkishus i sin grundform meget enkelt. Man har kombineret smuk og enkel arkitektur med funktionalitet. Huset er gerne meget firkantet og med fladt tag, og designet minder til dels lidt om bungalowhusene, som man også kan finde på Benee-huse.dk. Et funkishus er et praktisk hus, der giver gode muligheder for lysindfald. Du kan eksempel skabe en smuk oplyst stue med to store franske døre ud til en lille terrasse, hvorfra lyset kan komme ind.

Det er både muligt at få et funkishuset, der et længehus, et atriumhus eller et vinkel/gårdhavehus, der er bygget med fladt tag. Et funkishus giver altså mange muligheder. En af dem er at få bygget huset i et 2020 miljøhus. Så er huset opført efter den godkendte regler for et miljørigtig hus. Et miljøhus kan være en god investering for dig, for ved at tage energi og klimahensyn, kan eksempelvis varmeregningen holdes lav.

Indret dit hus lige som det passer dig

Et funkishus sætter ingen begrænsninger, men opildner derimod til muligheder. Huset er en del af den grund, det bliver bygget på og tager derfor lys og natur med inden for. Arkitekterne på Benee-huse.dk tænker nemlig i helhed, så der kommer et godt sammenspil mellem huset, grunden og dine ønsker.

Du kan indrette et funkishus på mange måde. Det er velegnet til børnefamilier, men du kan også udnytte pladsen i huset til kontor og ekstra stuer.

Se på funkis huse hos benee huse

Få mere information om funkis:

Funkis kan være fint, hvis du vil være funktionel

Kig på en funkis, før du køber

Er du til det klassiske? Vælg Funkis

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to“Funkis huse – Lækkert arkitektonisk hus med godt lysindfald”

  1. […] Funkis huse – Lækkert arkitektonisk hus med godt lysindfald […]

Leave a Reply