Forvandl dit soveværelse fra kedeligt til topsmart med Wonderland

Wonderland er i en klasse for sig (foto sengespecialisten.dk)

Wonderland er i en klasse for sig (foto sengespecialisten.dk)

Opholder du dig nogensinde i dit soveværelse på andre tidspunkter, end når du sover? Nej? Så er du ikke alene. Rigtig mange af os bruger nemlig udelukkende soveværelset til søvn, selvom det i grunden kunne bruges til meget andet og mere. Fx kunne det være et sted til afstresning.

Og netop fordi, vi ikke bruger soveværelset til andet end søvn – og vi dermed aldrig har vores gæster inde i soveværelset – er det også typisk det rum, vi gør allermindst ud af. Det er én skam. For lad os antage, at du rent faktisk kun bruger det til søvn, så er det stadig en tredjedel af dit liv, du bruger i lige akkurat dét rum. Så meget sover et menneske nemlig i løbet af et liv.

Bliv gladere for dit soveværelse med Wonderland

Derfor er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i rummet. At du bliver glad, rolig og føler velvære, hver gang du opholder dig i det. Det kræver højst sandsynligt, at du tyer til lidt arbejde i rummet, men det behøver ikke at være meget, der skal ændres, for at du vil opleve en stor forskel. Start fx med at male væggene i en farve, der giver ro – tit er det blå. Udskift så sengetøj, puder og sengetæppe med noget nyt, som du bliver glad af at se på og hæng noget pænt på væggen.

Du kan også tage det helt store skridt og købe en ny seng. Sengen er nemlig det centrale – hvis ikke eneste – møbel, vi har i soveværelset, og derfor er den af stor betydning for rummets overordnede look. Hvis du kan lide senge, der af udseende straks sender dig i drømmeland, bør du tage et nærmere kig på mærket Wonderland. De laver senge af høj kvalitet i smarte designs, der med garanti får dig til at glæde dig til natten hver eneste dag. Se et udvalg af Wonderland her.

Vil du læse flere indlæg om senge, så se også her:

Senge er ikke nødvendigvis er lig med penge

Carpe Diem eller grib livet – vel og mærke fra din seng af

Elevationsseng tilbud: Hyg dig med aftenlæsning

 

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply