Find den rette seng og sov trygt hver nat

Dunlopillo Basic er en tilgængelig elevationsseng (foto Dunlopillo.dk)

Dunlopillo Basic er en tilgængelig elevationsseng (foto Dunlopillo.dk)

Når tiden er inde til at finde noget nyt at bo i, efter at have haft mange dejlige år i sin daværende bolig, er det også ofte tid til at granske lidt, og se sig om efter hvilke ting der måske også trænger en anelse til at blive skiftet ud. Her kan det være en idé at se lidt på den seng man har stående, og undersøge om den måske trænger til at blive skiftet ud til en nyere model, som er mere indrettet til søvn, end den gamle planke som man sikkert har ligget mange dejlige nætter på.

Sov godt du

En normal seng er bygget op af tre grundlæggende elementer. Disse er rammen, madrassen og topmadrassen. Tilsammen udgør disse hele det, som de fleste betragter som en normal seng. For at man får en god nats søvn i sin seng skal der gerne være en vis balance imellem disse dele. Er der ikke det, vil man opleve hvordan sengen ikke kommer frem med sit fulde potentiale, da der eksempel er en for ringe ramme, til at bære en ellers udmærket madras af et solidt mærke.

Når man leder efter en god seng at sove i, så er det ikke for meget at sige, at man helst skal spendere en masse penge på at få sig god og solid madras. Har man ikke en ordentlig madras, er der i hvert fald rimelig stor risiko for at ens nattesøvn kan blive udfordret en del. En god madras skal gerne kunne aflaste kroppen på en måde, således rygsøjlen har mulighed for at forholde sig vandret, hvad enten man vælger at ligge på ryggen, maven eller på siden.

En god seng kræver at man har en god topmadras

For at fuldende en rigtig lækker seng, er det afgørende at man får fat i en topmadras der vil noget. Det er næsten som om at topmadrassen er glasuren på kagen. Det er i hvert fald den, som man ender med at ligge på, og dermed er det også den man bør bruge mest tid på at få helt styr på.

 

www.dunlopillo.dk finder du en god og blød seng

 

Klik videre her:

Senge holder længe

Skrivebordslampe kan bruges mere end til skrivebordet

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply