Fang livets vigtige øjeblikke på fotopapir

Få udksrevet alle dine gamle fotografier en gang for alle (foto kontorting.dk)

Få udksrevet alle dine gamle fotografier en gang for alle (foto kontorting.dk)

Lad øjeblikket leve videre

Et særligt sted, et særligt smil, et særligt blik i øjnene. Øjeblikke kan kun fanges, mens de sker. Og det er uvurderligt at fange dem. Så kan de lettere leve videre i ens hukommelse og deles med venner, bekendte og familie. Så er de forevigede minder. Minder, som bliver vækket til live, når de bliver set. Det kan for eksempel være ved at tage et foto med kameraet, når der opstår et vaskeægte codac moment, og printe fotoet ud.. Hænger det fremme eller er klistret ind i et fotoalbum, som ligger lige ved hånden til at finde frem, er det nemlig i ens bevidsthed på en helt anden måde, end hvis det lægger gemt væk i en mappe på computeren – eller slet ikke er blevet foreviget til at begynde med. Så selvom et foto bare er et foto, og et fotopapir bare er noget at printe fotoet ud på, er det også langt mere end det. Det er en investering i at skabe en personlig atmosfære og vække gode minder der, hvor billedet er.

Få det ned på papir

Det er ikke bare fotografier, fotopapir et meget velegnet til at blive brugt til. Det kan også bruges til mangt og meget andet, fordi papiret er gennemarbejdet og af høj kvalitet. Så hvorfor ikke printe et flot gavekort med svungne bogstaver? En fødselsdagsinvitation med flot grafik? Fotopapiret vil uden tvivl kunne give det et professionelt og indbydende skær.

Det gode fotopapir findes her

Fotopapir har en helt særlig på en gang glat og skarp kvalitet og fornemmelse, samt en smuk overflade, der skaber det bedst tænkelige grundlag for, at farverne, teksterne eller billederne, man vælger at printe ud på det, virkelig popper og viser sig fra deres bedste side.

Du kan finde lækkert og holdbart fotopapir på Kontortings hjemmeside www.kontorting.dk. God fornøjelse!

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to“Fang livets vigtige øjeblikke på fotopapir”

  1. […] Fang livets vigtige øjeblikke på fotopapir […]

  2. […] Fang livets vigtige øjeblikke på fotopapir […]

  3. […] Fang livets vigtige øjeblikke på fotopapir […]

Leave a Reply