Få et stilartet og funktionelt hus med funkis

Byg en patriciervilla i dag! (foto ltm.dk)

Byg en patriciervilla i dag! (foto ltm.dk)

Med funkis får du et rummeligt hus med god plads og fleksibilitet i den personlige indretning. Funkishuse har en let og rummelig atmosfære med store vinduespartier, som i kombinationen med en kubisk grundform skaber funkishusets markante og flotte stil. Funktionalitet er fundamentet for funkis, samtidig med en lethed og transparens i designet, der passer perfekt til den skandinaviske smag. Så er du til enkelt og funktionelt design efter dine lavpraktiske behov, så er et funkishus lige noget for dig.

 

Funkis, funktionalitet i centrum

Funkis er i virkeligheden en betegnelse for funktionalisme, som er en stilart inden for kunst og arkitektur. Som ordet selv indikerer, handler det netop om at designe så funktionel og effektiv som muligt. Det betyder, at man tager højde for bygningens formål, omgivelser og krav, når man udvikler designet. Måden funkis designes på er ofte meget stilrent og enkelt. I og med funktionaliteten er i højsædet, kan man med andre ord sige, at det arkitektoniske udgangspunkt er dig og dine behov. Hvilke behov skal du og din familie have opfyldt i hverdagen, og hvilke funktioner kan man lave i huset, således at det bliver mest hensigtsmæssigt for familiens færd i boligen.
Når man bygger ud fra et enkelt design, vil valg af materiale hurtigt komme mere i fokus.

triviel eller nytænkende?

Dermed er det også vigtigt at tænke høj kvalitet, hvis du ønsker at bygge et funkishus. Oftest er funkishuse kendetegnende ved gode materiale og et lækkert lysindfald. For at få den højeste kvalitet og bedste funktionalitet, er det også vigtigt at vælge det helt rigtige byggefirma. Det må nødvendigvis være et byggefirma, der kan efterkomme dine krav og ønsker til din bolig, samt have tilstrækkelig erfaring med byggestilen. Når et funkishus skal bygges er intet overladt til tilfældighederne, og dermed er det også vigtigt at have et byggefirma, der ved præcis, hvad de har med at gøre.

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply