Få simpelt designede smykker fra Pernille Corydon

Simpel og elegant (Foto Cahetu.com)

Simpel og elegant (Foto Cahetu.com)

Et par nye smykker er altid en god gave til veninden, kæresten, moderen eller en helt fjerde. Men mange steder er de smykker, man køber, blevet enten alt for bombastiske, eller også holder de bare ikke særlig lang tid. Moden har af flere omgange dikteret, at vi skal have så voldsomme og underlige smykker på som muligt, fordi det siger noget om, hvem vi er. Men hvad nu, hvis man bare leder efter et enkelt smykke, som – uden store farvede fuglefjer eller voldsomme perler – rammer præcist ind i, hvem den person er, vi giver den til?

Der kan være langt mellem snapsene…

En enkelt tur gennem byen giver dig masser af muligheder for at købe smykker. Men kvalitet og enkelt design er ikke altid så nemt at finde. Derfor kan det være en god idé at tjekke nettets muligheder ud, før du kaster dig ud i den helt store shoppingtur. Her kan du hurtigt finde ud af, hvor der er enkelt designede smykker, som er gode til gave.

Klassiske materialer

Tag for eksempel designeren Pernille Corydon. Hvis du googler hende, kan du hurtigt se, at hun netop har specialiseret sig i at designe enkle smykker, som er til at betale. Du kan mixe smykkerne, som du bedst kan lide, og du kan også sagtens lade dem stå for sig selv. Det vigtigste er, at du finder noget, som passer til den person, du skal give smykket til. Og det skal du nok finde hos Pernille Corydon.

Klik her for at vide mere om Pernille Corydon smykker eller se eksempler

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply