Er du til det klassiske? Vælg Funkis

Benee - funkishuse (Foto: benee-huse.dk)

Benee – funkishuse (Foto: benee-huse.dk)

Der er mange muligheder, når du står overfor at skulle bygge nyt hus. Det gælder både, når du og familien skal vælge byggegrund, materialer, antal rum og størrelse. Men en ting, som også betyder meget er den arkitektoniske stil. Her er det vigtigt, at I bliver enige meget hurtigt i processen, så I kan være konkrete i jeres møde med bygningsfirmaet. Så får I det bedste resultat.

Du kommer langt med det funktionelle

Den klassiske Funkis- stil er kendetegnet ved, at hele huset har funktionaliteten i højsædet. Det er designet med rene og klare linjer, en firkantet form og i materialer, der minimere risikoen for råd eller svamp. Et Funkis-hus er desuden kendetegnet ved et centralt midterrum med omkringliggende små værelser. Det kan derfor være ideelt til børnefamilien, som har brug for et stort køkken-alrum, hvor der er plads til alle.

Lyt til hele familien og prioriter.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du og din familie kommer frem til, hvordan huset skal indrettes i fællesskab. Sæt jer ned og snak om, hvordan jeres drømmehus ser ud. Herefter er det nemlig nemmere at lave en liste med de kriterier, der skal være opfyldt i den stil, huset er opført i.

Læs mere om Funkishuse her

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply