En opslagstavle skaber rum for kommunikation

Find en god opslagstavle på nettet (foto kontorting.dk)

Find en god opslagstavle på nettet (foto kontorting.dk)

En opslagstavle er essentiel på et kontor. På et kontor vil man som regel gerne vil kunne holde en god kommunikation mellem de ansatte. Med en opslagstavle er det muligt at sætte opslag op omkring arrangementer, møder eller ideer, og på den måde skabe et slags offentligt forum, hvor man kan møde hinanden omkring de arrangementer, der sker internt i virksomheden. En virksomhed er ligeså stærk, som sammenholdet mellem medarbejderne er. Af den grund er det også en særligt god ide, at man investerer i en opslagstavle, som kan være med til at styrke sammenholdet på kryds og på tværs. Der hvor man virkelig møder hinanden som medarbejdere er i fritiden. Her kan man knytte sig på et dybere og mere frit plan end på arbejdspladsens rutinemæssige 8-17 plan. På arbejdspladsen er det derfor i særdeleshed en særligt god ide at investere i en opslagstavle, der kan være med til at anskueliggøre de forskellige arrangementer, der kan knytte de ansatte sammen og samle dem som en organisme.

Hobby og arbejde

En opslagstavle er et center, hvorfra man finder ud af, hvad det er der sker i folks liv. Her kan man finde hinanden på tværs af baggrunde i kraft af fælles interesser og hobbyer. Men det er ikke kun en hobbymaskine. En opslagstavle kan ligesåvel også bruges professionelt. Det er et godt sted at hænge vigtige informationer op omkring deadlines eller andre informationer, som man bør skrive sig bag øret. En opslagstavle kan på den måde være med til at illustrere nogle metoder og særlige anvisninger, som er brugbare for folk på arbejdspladsen.

Sund kommunikation

Grundlæggende er en opslagstavle et fantastisk middel for kommunikation. Her kan stor som småt komme med i betragtning, og der er ingen grænser for, hvad man kan slå op på tavlen. Bare det har relevans for folk omkring en.

 

Find en opslagstavle hos kontorting.dk

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to“En opslagstavle skaber rum for kommunikation”

  1. […] En opslagstavle skaber rum for kommunikation […]

  2. […] En opslagstavle skaber rum for kommunikation […]

Leave a Reply