En halvhøj seng til søvn, leg og udfoldelse

En halvhøj seng er en ideel børneseng (foto traevarer.dk)

En halvhøj seng er en ideel børneseng (foto traevarer.dk)

Børn er nogle aktive små størrelser, og derfor kan det være en rigtig god idé at inkorporere en masse muligheder for leg i dagligdagsting. Hvem har for eksempel bestemt, at en seng bare skal være en seng? Hvorfor ikke stille sengen på nogle rigtig høje støtter og bygge en hule under, hvor der er forbudt for voksne, og hvor kun fantasien sætter grænser.

Netop sådan en seng findes faktisk allerede. Den halvhøje seng er løftet fra jorden, så de er mulighed for at bruge pladsen under sengen til noget helt andet. Og børnene er vilde med at ligge og sove oppe under loftet, hvor der er lunt og trygt. Det er sjovt, når der er langt ned til jorden, og med en ordentlig sengehest er der i hvert fald ikke fare for nogle styrt ud af den halvhøje seng. Hvis børn selv kunne vælge deres seng, ville de fleste nok pege på den halvhøje.

Find en halvhøj seng her

Spar plads på barnets værelse med en halvhøj seng

Den halvhøje seng kan meget mere end at være både god og sjov til leg og søvn. Den er også enormt praktisk. Det er jo nemlig sådan, at du, når du løfter sengen fra jorden og bruger pladsen under, faktisk har sparet al den plads, en seng ellers ville have optaget. Det giver rum til en hel masse andet. Pladsen under sengen behøver jo ikke nødvendigvis være en hule. Det kan også være et sted med bord og stol, hvor barnet kan tegne og lege.

Den lidt mere kedelige løsning skulle være at bruge pladsen til opbevaring, men det kan faktisk gøres på en sjovere måde. Man kan jo sagtens kombinere opbevaringen af legetøj med en dejlig lille legekrog. Det kræver bare nogle kasser til legetøjet, måske et dejlig blødt tæppe og lidt puder, man kan sidde på. Så kan barnet tage legetøjet frem og sidde med det under sengen.

Find sengetæpper til din nye seng

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to“En halvhøj seng til søvn, leg og udfoldelse”

  1. […] En halvhøj seng til søvn, leg og udfoldelse […]

  2. […] En halvhøj seng til søvn, leg og udfoldelse […]

  3. […] En halvhøj seng til søvn, leg og udfoldelse […]

Leave a Reply