En altan fører naturen indenfor i dit hjem

Gør dit hjem mindre klaustrofobisk (foto minaltan.dk)

Gør dit hjem mindre klaustrofobisk (foto minaltan.dk)

Er der trængt i din lejlighed? Trænger du til at kunne lufte ordenligt ud uden at skulle flytte adskillige ting fra vindueskarmen? Så kunne det være en rigtig god ide at åbne din nye altan dør og få lidt luft ind – og måske endda sætte dig ud på altanen (væk fra den indendørs trængsel) og nyde den friske luft i forlængelse af dit køkken.

En altan er blandt andet til dig, der godt kan lide at have naturen helt tæt på, uden at den kommer helt tæt på. Og hvad betyder det så? Det betyder, du kan sidde på din altan i trygge hjemlige rammer, men også mærke naturen, flora og fauna, uden at få våde, mudrede fødder eller komme for langt væk hjemmefra.

En altan er den mest naturlige forlængelse af dit hjem.

Hvorfor sige nej til højt til loftet?

På din altan har du aldrig tag over hovedet. Loftet er så højt, du ønsker det. Hvis det regner, kan du dog trække din markise ud, du har fået indstillet i forbindelse med altanen blev sat op. Markisen er den perfekte måde at nyde en lun aften ude uden at blive våd.

På en altan er der plads til det, du synes, der skal være plads til. Når barnevognen skal lulle den mindste i søvn, kan den stå på altanen. Når du trænger til to minutter alene og en cigaret, er der også plads. Nogle altaner er så store, at de kan rumme middagsselskaber, andre egner sig bedre til mindre, intime sammenkomster og kaffepauser. Uanset hvad findes der en altan, der matcher dine behov. Om du er til en fransk altan i soveværelset eller en ekstra spisestue.

Hvilken altan du vælger, kommer an på hvilket hjem du har, hvor mange nye kvadratmeter du kunne tænke dig og måske også, hvad konen siger.

Se mulighederne for en altan her

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply