Design letters er moderne dekoration til det stilfulde hjem

En mælkekande fra Design Letters (foto cahetu)

En mælkekande fra Design Letters (foto cahetu)

Hvis du gerne vil tænke ud af boksen og have andet på væggene end plakater og billeder i rammer, så overvej Design Letters. Design Letters er meget dekorative bogstaver, der er formet efter en høj og slank typografi. Med dem kan du hænge ord, sætninger eller bare et enkelt bogstav op på væggen. Du kan have alfabetet i alle regnbuens farver, eller du kan holde det helt simpelt med sort og hvid.

Det er et kæmpe boost til ens personlige stil, når man gør noget, der er anderledes, og du kan fortælle dine gæster rigtig meget om, hvem du er gennem dit valg af Design Letters. Især fordi du med bogstaverne selv kan skabe udsmykningen i form af et yndlingscitat eller et ord, som du synes er særligt smukt, som for eksempel kærlighed, håb eller drømme.

Brug dine Design Letters til en anderledes adventskalender

Det er snart jul, og i mange af de danske hjem betyder det, at børn og barnlige sjæle skal have en pakkekalender. I nogle hjem får man en lille gave hver dag, og andre steder får man en måske lidt større gave fire gange i løbet af december, den såkaldte adventskalender. Så bliver gaverne givet på hver søndag, der er en del af advent, og det vil faktisk sige, at man får sin første adventspakke den sidste søndag i november. På den måde tager man lidt forskud på julen og på glæderne.

Til at lave en adventskalender med Design Letters skal du bruge tallene 1 til 4, der selvfølgelig står for den første, anden, tredje og fjerde søndag. Hæng dem på væggen eller på en anden overflade. Du kan vælge at forbinde tallene med en flot snor, der zigzagger fra 1 til 2 og så videre, og under hvert tal hænger du en pakke. Det er en super let, smart og ikke mindst dekorativ måde at lave en adventskalender på. Hvis du vil have udsmykningen til at være mere julet, handler det jo bare om, hvad du hænger på af pynt.

Find Design Letters her

Få mere information om design letters her:

Design letters er kopper og krus til den kræsne forbruger

Gå til Design Letters egen hjemmeside her:

www.designletters.dk

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply