Bungalow – ved du hvad det er?

Typisk moderne bungalow (foto benee-huse.dk)

Typisk moderne bungalow (foto benee-huse.dk)

Hvis du er en af de mange heldige danskere, der inden længe skal i gang med at bygge eget hus, så er du garanteret blevet bombet med forskellige stilarter og byggestile inden for de seneste måneder.

Og de mange nye byggebegreber kan lynhurtigt gøre en rundtosset. Det er i hvert fald svært at holde trit med de mange forskellige typer af huse og stile inden for arkitekturen. En af de mange hustyper, du garanteret er stødt på i din jagt på det rigtige hus, er bungalowen. Og netop den type kan du læse mere om her.

Kvadratisk og praktisk

Bungalowstilen kender du garanteret godt, når du lige hører lidt om den. Kendetegnene ved denne hustype husets ofte kvadratiske form og flade tag. Bungalowstilen var især populær i Danmark i 30’erne, hvor den ofte var formlen på de nybyggerier, der foregik, men i de senere år er flere og flere byggefirmaer begyndt at ny fortolke stilen. Af samme grund vil du i dag kunne se rigtig mange huse i og omkring de store byer i Danmark, der er kraftigt inspirerede af bungalow-stilen.

Et af de byggefirmaer, der laver mange bungalow huse, er Benee huse. Du kan se mere til deres fortolkning på www.benee-huse.dk

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply