At få en halvhøj seng må være mange børns drøm

Perfekt til børn (foto traevarer.dk)

Perfekt til børn (foto traevarer.dk)

Der er rigtig mange ting man skal have styr på, når man har børn. Og mange børnefamilier er ikke ligefrem dem med allerflest penge, da det mildt sagt, ikke er særlig let at blive rig, hvis man har en flok børn man skal tage sig af. Det betyder i flere tilfælde, at man må forlade sig på at leve på lidt færre kvadratmeter end man drømmer om. Det byder den kreative sans op til dans, hvis de skal lykkes, og her kan en halvhøj seng altså godt komme ind i billedet. For det giver både en seng og et sted for dit barn at lege.

Byg et fort eller en balkon

Det er ikke svært at se for sig, hvordan ens børn ville reagere, hvis man fortalte dem, at man ville give dem en seng som havde indbygget rutschebane. Det er ret fantastisk at det findes, og det er også derfor at den halvhøje seng er relativt populær. Den løser nemlig det problem, at en børneseng i mange tilfælde optager ret meget værdifuld plads på børneværelset. I stedet giver den anledning til at lave huler under sengen, som kan være et godt sted at lege.

 

Når man har med børn at gøre, er det selvfølgelig vigtigt at der er styr på sikkerheden. Især når man taler om en halvhøj seng, bør man være obs på om sikkerheden er i orden. Det skal nemlig helst ikke være sådan at børnene ender med at falde ud af sengen om natten og falde og slå sig. Gudskelov sker det meget sjældent, men for at være ekstra sikker, er der på de fleste halvhøje senge bygget en sengehest, der sørger for sikkerheden.

En halvhøj seng giver plads til at stuve af vejen

Det hele behøver ikke at handle om leg og sjov. Nogen gange kan hen halvhøj seng faktisk også bare vise sig at være særdeles praktisk for forældrene, fordi de får en mulighed for at stuve en masse legetøj af vejen uden sengen, samtidig med at barnet kan nyde at sove lidt oppe i højden.

 

www.traevarer.dk finder du helt sikkert en halvhøj seng

 

Læs mere her:

Køb en god seng til hjemmet

Design letters er moderne dekoration til det stilfulde hjem

 

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply