Altaner: Nyd morgenkaffen på din egen

Start med frisk luft og udsigt (Foto Minaltan.dk)

Start med frisk luft og udsigt (Foto Minaltan.dk)

Når du har visket søvnen ud af øjnene, taget et varmt bad og fumlet dig færdig på toilettet, så er det rart at have lidt tid at nyde morgenkaffen og eventuelt en bid brød.

Og i stedet for at sidde indespærret i lejligheden er der ingen tvivl om, at det er langt hyggeligere og sjovere at spendere de værdifulde minutter om morgenen på en altan med frisk luft, udsigt og hygge.

Det giver en mere sydlandsk stemning, der kun klæder de fleste morgener alt for godt.

Og selv om din lejlighed ikke allerede har en lækker altan fæstnet til muren, så er der faktisk mulighed for, at du kan købe dig til det.

Altaner kræver godkendelse

Der findes naturligvis et væld af forskellige udgaver og priser, men hvad der er endnu vigtigere er, at du kan få hjælp til at få tilladelse til at få sat en ny altan på din lejlighed.

Her skal du både være enig med dine naboer og have en tilladelse fra kommunen. Men du kan få et firma til at ordne det praktiske, hvis du ikke selv kan overskue det.

Det kræver selvfølgelig også, at det er muligt at få altan på den lejlighed, du bor i. Her skal du naturligvis have en fagmand ud og kigge din lejlighed.

Men hvis alle de betingelser er opfyldt, så er det bare med at komme i gang med at se frem til at nyde morgenkaffen på altanen.

Se på altan her.

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply