Altandøre forbinder hjemmen med verdener udenfor

altandøre (foto: minaltan.dk)

altandøre (foto: minaltan.dk)

Altandøre er udgange fra hjemmene og så ud på altanerne. Det er som om, at man befinder sig i en særdeles stærk position, idet man går ud på sin altan. Der foregår noget herude, som er lidt anderledes fra det, som foregår derinde. Der sker noget derude, som bliver skabt i forbindelse med det herinde. Der er nemlig noget helt fantastisk over at kunne gå ud på sin altan og nyde udsigten. Det er som om, at man slapper meget mere af, når man befinder sig herude – som om de skønneste og de fineste udsigter altid er at finde så tæt på hjemmene som muligt. Der kan i hvert fald være noget om det, hvis man overvejer det således. Der er noget over at være hjemme, men alligevel ude.

Simpel forbindelse

Altandøre forbinder simpelthen hjemmet med det, der er udendørs. Der bliver skabt en stærk og tæt forbindelse mellem hus og menneske, mellem menneske og liv. Det er som om, at den verden, der eksisterer udendørs, først rigtig eksisterer, så snart man anerkender den som havende en daglig værdi for ens gøren og laden. Der kan i hvert fald være noget at hente, hvis man har lyst til at investere i et hjem. Et hjem er nemlig meget mere end blot de fire 4 mure, der går rundt om. Hjemmet er ligeså meget betinget af dets immanente funktioner.

Åbning af hjemmet

Det kan altså være en god ide at investere i altandøre, hvis gerne hjemmet skal optimeres og skabes i det billede, som man idealiserer. Idealerne skal i denne sammenhæng bruges  i produktive sammenhænge, der gør dem anvendelige og brugbare i mange forskellige situationer. Med altandøre ud til altanerne er man godt begyndt på det eventyr, der er let og skønt, sådan som det nu engang er.
Læs meget mere om altandøre her

Se også

Sørg for at få det meste ud af dagen med altan pris!

Altaner åbner op for lyset og livet udenfor lejlighederne

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply